Kuinka ostaa Bitcoinia alle viidessä minuutissa: Vaiheittainen opas

Bitcoin on kryptovaluutta ja maailmanlaajuinen maksujärjestelmä. Se on ensimmäinen hajautettu digitaalinen valuutta, koska järjestelmä toimii ilman keskuspankkia tai yhtä ylläpitäjää. Verkko on peer-to-peer ja tapahtumat tapahtuvat käyttäjien välillä suoraan, ilman välittäjää. Verkkosolmut vahvistavat nämä tapahtumat salauksen avulla ja kirjataan julkiseen hajautettuun kirjanpitoon, jota kutsutaan lohkoketjuksi. Bitcoinin keksi tuntematon henkilö tai ihmisryhmä nimellä Satoshi Nakamoto, ja se julkaistiin avoimen lähdekoodin ohjelmistona vuonna 2009.

Mitkä ovat 3 parasta bitcoin kryptovaluuttaa

 • Bitcoin on suosituin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on yli 100 miljardia dollaria.
 • Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on yli 20 miljardia dollaria.
 • Litecoin on kolmanneksi suurin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on yli 2 miljardia dollaria. Kaikilla kolmella kryptovaluutalla on valoisa tulevaisuus ja ne ovat erittäin hyviä sijoituksia. Kiitos kysymästä!

Paras kaupankäyntialusta bitcoinin ostamiseen

eToro on paras kaupankäyntialusta bitcoinin ostamiseen, koska se tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät kryptovaluuttojen kaupankäynnistä helppoa ja kätevää. Ensinnäkin siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka on ihanteellinen aloittelijoille. Lisäksi eToron avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa vipuvaikutuksella, mikä voi auttaa heitä maksimoimaan voittonsa. Lopuksi eToro tarjoaa useita maksutapoja, mukaan lukien luotto- ja pankkikortit, PayPal ja pankkisiirrot.

Best Stock Platforms to Buy Bitcoin

 1. eToro – Suosittu kaupankäyntialusta, vain 0 Tanskan kruunun palkkio osakekaupasta
 2. SaxoInvestor – tanskalainen kaupankäyntialusta, jossa on laaja valikoima amerikkalaisia osinkoosakkeita
 3. Capital.com – Täällä voit käydä kauppaa osakkeilla CFD:n kautta, jotka ovat ensisijaisesti päiväkauppiaille.
 4. Libertex – Yksinkertainen kaupankäyntialusta CFD-kaupankäyntiin.

Suosittelemme eToroa, kun sinun on ostettava bitcoinisi, koska se on turvallinen ja helppokäyttöinen alusta. Lisäksi voit aloittaa bitcoinin ostamisen jo 25 dollarilla.

Opas bitcoinin ostamiseen

Kun on kyse Bitcoinin ostamisesta, sinun on tiedettävä muutamia asioita. Tässä oppaassa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Bitcoinin ostamiseen, mukaan lukien lompakkon luominen, hyvän vaihdon löytäminen ja käytettävissä olevat maksutavat.

Alla vaiheittaisen oppaamme avulla voit nähdä, kuinka löydät ja ostat bitcoinisi

1.Valitse kaupankäyntialusta ostaaksesi bitcoineja

Mitä tulee Bitcoinin ostamiseen, voit tehdä sen useilla eri tavoilla. Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka sinun on tehtävä, on kuitenkin kaupankäyntialustan valinta Bitcoinin ostamiseen.

käyttämäsi alusta määrittää myös tietoturvatason. Jotkut alustat ovat turvallisempia kuin toiset, joten tämä on jotain muuta harkittavaa.

Kaiken kaikkiaan kaupankäyntialustan valinta Bitcoinin ostamiseen on erittäin tärkeä päätös. Varmista, että otat aikaa ja valitset oikean

Suosittelemme eToro-alustaa, jossa voit ostaa ja myydä bitcoineja. eToro on johtava sosiaalisen kaupankäynnin ja sijoitusalusta, jolla on yli 20 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Alustan avulla voit käydä kauppaa erilaisilla omaisuuserillä, mukaan lukien kryptovaluutat, osakkeet, hyödykkeet, ETF:t ja paljon muuta.

2.Luo tili

Tilin luominen eTorossa on nopeaa ja helppoa. Noudata vain alla olevia ohjeita:

 • Siirry osoitteeseen www.etoro.com ja napsauta ”Rekisteröidy” oikeassa yläkulmassa
 • Anna henkilötietosi, mukaan lukien nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
 • Valitse tilisi tyyppi (esim. Standard tai VIP) ja talletussumma.
 • Viimeistele vahvistusprosessi lataamalla kopio henkilötodistuksestasi ja osoitteestasi
 • Aloita kaupankäynti!

Kun olet luonut tilisi, voit alkaa käydä kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä, valuutoilla ja muilla eTorossa. Voit myös olla yhteydessä muihin kauppiaisiin kaikkialta maailmasta ja jakaa kaupankäyntikokemuksesi.

3. Etsi Bitcoin

Kun sinun on löydettävä ostettava bitcoin, on uskomattoman helppoa päästä alkuun eTorossa. Sivun yläreunassa olevasta hakukentästä voit etsiä bitcoineja

4.Osta Bitcoinia

Tehdäksesi kaupan, valitse yksinkertaisesti haluamasi BTC-määrä ja napsauta ”Osta”. Tämän jälkeen kauppasi sijoitetaan ja voit seurata sitä alustan Portfolio-osiosta.

Näin voit ostaa bitcoineja eTorosta. Vaikka prosessi on yksinkertainen, on tärkeää muistaa, että CFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. Siksi sinun tulee käydä kauppaa vain sellaisella rahalla, jonka sinulla on varaa menettää.

Parhaat Bitcoin- kryptovaluutat ostettaviksi vuonna 2022.

on myös muita kryptovaluuttoja, joista on tulossa suosittuja. Nämä tunnetaan altcoineina, ja ne ovat vaihtoehtoja Bitcoinille. Saatavilla on monia erilaisia altcoineja, ja jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

tarkastelemme parhaita Bitcoin- kryptovaluuttoja ostettaviksi vuonna 2020. Annamme myös lyhyen kuvauksen jokaisesta, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, mihin sijoittaa.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin on alkuperäinen kryptovaluutta, ja se on edelleen suurin ja tunnetuin. Sen loi vuonna 2009 anonyymi henkilö tai ihmisryhmä, joka tunnetaan nimellä Satoshi Nakamoto. Bitcoin on hajautettu valuutta, mikä tarkoittaa, että se ei ole valtion tai rahoituslaitosten valvonnan alainen.

Bitcoin on suosittu, koska sitä pidetään turvallisena sijoituskohteena. Se on myös helppokäyttöinen, ja sen transaktiomaksu on alhainen.

Ethereum (ETH)

Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen, ja sen loi vuonna 2015 Vitalik Buterin. Ethereum on hajautettu alusta, joka käyttää älykkäitä sopimuksia. Nämä ovat sovelluksia, jotka toimivat täsmälleen ohjelmoidusti ilman petoksen tai kolmannen osapuolen häiriön mahdollisuutta.

Ethereum on myös jaollinen, joten sitä voidaan käyttää niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin. Sillä on kuitenkin korkeampi transaktiomaksu kuin Bitcoinilla.

Ripple (XRP)

Ripple on kolmanneksi suurin kryptovaluutta, ja sen loi vuonna 2012 Jed McCaleb. Ripple on hajautettu alusta, joka tarjoaa välittömiä, maailmanlaajuisia ja turvallisia rahoitusjärjestelyjä. Se on suosittu, koska se on nopea ja halpa käyttää.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash on Bitcoinin haarukka, ja sen loi vuonna 2017 Roger Ver. Bitcoin Cash on hajautettu alusta, joka tarjoaa alhaisemmat maksut ja nopeammat tapahtumat kuin Bitcoin.

Nämä ovat parhaita Bitcoin- kryptovaluuttoja ostettaviksi vuonna 2022. Päivitämme tätä luetteloa, kun uutta tietoa tulee saataville.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Bitcoin?

Bitcoin on hajautettu digitaalinen valuutta, jossa ei ole keskuspankkia tai yhtä ylläpitäjää ja jota voidaan lähettää käyttäjältä toiselle vertaisverkkoon Bitcoin-verkossa ilman välikäsiä. Verkon solmut varmentavat transaktiot kryptografian avulla ja ne kirjataan julkiseen hajautettuun pääkirjaan, jota kutsutaan lohkoketjuksi

Miten voin ostaa Bitcoin?

Voit ostaa bitcoinia kryptovaluuttapörssin tai online-välittäjän kautta. Joissakin pörsseissä voit ostaa bitcoinin luottokortilla, kun taas toiset vaativat pankkitilitiedot. Verkkovälittäjät tarjoavat yleensä yksinkertaisemman prosessin, mutta saattavat periä korkeampia maksuja.

Miten säilytän bitcoinini?

Bitcoinit ovat jotka on tallennettu digitaalisiin lompakoihin. Digitaalisia lompakoita on kahdenlaisia: kuumia lompakoita ja kylmiä lompakoita. Kuumat lompakot ovat yhteydessä internetiin, ja niitä voidaan käyttää transaktioiden tekemiseen, kun taas kylmät lompakot ovat offline-tilassa, ja niitä käytetään bitcoinien pitkäaikaiseen varastointiin.

Mitä voin tehdä bitcoinillani?

Bitcoinia voidaan käyttää ostavat tavaroita ja palveluita verkosta tai fyysisistä kaupoista. Bitcoinia voidaan käyttää myös rahan lähettämiseen kansainvälisesti ilman pankkisiirtomaksuja tai valuuttakursseja.

Mitä riskejä bitcoinien ostamiseen liittyy?

Bitcoineja ostettaessa suurimmat riskit ovat hintavaihtelu ja hakkerointi. Bitcoinit ovat epävakaa omaisuuserä, ja niiden hinta voi vaihdella merkittävästi. Hakkerointi on myös riski, sillä hakkerit ovat aiemmin hyökänneet pörsseihin ja lompakoihin.