Mistä ostaa bitcoineja

Bitcoin on kryptovaluutta ja maksujärjestelmä, jonka nimetön henkilö tai ihmisryhmä ehdotti ensimmäisen kerran Satoshi Nakamoto-nimellä vuonna 2008. Verkon solmut todentavat tapahtumat kryptografian avulla ja kirjataan julkiseen hajarekisteriin, jota kutsutaan lohkoketjuksi. Bitcoin on ainutlaatuinen siinä mielessä, että niitä on rajallinen määrä: 21 miljoonaa.

Bitcoineja voi ostaa digitaalisista valuuttapörsseistä. Bitcoin-lompakot ovat myös salattuja ja niitä voidaan käyttää muiden digitaalisten valuuttojen tallentamiseen.

Parhaat kryptovaluutat vuonna 2022

Bitcoin – on nykyään markkinoiden tunnetuin kryptovaluutta. Jos haluat osallistua kryptoavaruuteen, Bitcoinin ostaminen on hyvä paikka aloittaa.
Ethereum – on toinen suosittu kryptovaluutta, joka on ollut nousussa viime vuosina. Ethereum on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se mahdollistaa hajautettujen sovellusten (dApps) kehittämisen.
Ripple – on kryptovaluutta, joka on keskittynyt tarjoamaan nopea ja tehokas tapa lähettää rahaa ympäri maailmaa. Ripple on jo tehnyt yhteistyötä suurten rahoituslaitosten, kuten American Expressin ja Santanderin, kanssa.
Litecoin – kutsutaan usein ”hopeaksi Bitcoinin kullaksi”. Litecoin on monella tapaa samanlainen kuin Bitcoin, mutta sillä on nopeampi transaktioaika ja alhaisemmat maksut.
Monero -on yksityisyyteen keskittyvä kryptovaluutta, joka tarjoaa anonyymejä tapahtumia. Monero on hyvä vaihtoehto niille, jotka arvostavat yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Paras kaupankäyntialusta bitcoinin ostamiseen

Bitcoin on hyvä sijoitus, koska siinä on paljon potentiaalia. Bitcoinin hinta on noussut tasaisesti sen luomisesta lähtien, eikä ole mitään syytä uskoa, että trendi ei jatkuisi. Kun yhä useammat ihmiset käyttävät bitcoinia ja sijoittavat siihen, hinta vain nousee.

Joten, jos etsit hyvää kaupankäyntialustaa bitcoinien ostamiseen, suosittelemme eToroa. eToro on säännelty ja lisensoitu alusta, jonka avulla voit ostaa, myydä ja käydä kauppaa bitcoineilla. Heillä on myös mobiilisovellus, joten voit käydä kauppaa tien päällä.

Parhaat osakealustat Bitcoinin ostamiseen

eToro – Suosittu kaupankäyntialusta, vain 0 Tanskan kruunun palkkio osakekaupasta
SaxoInvestor – tanskalainen kaupankäyntialusta, jossa on laaja valikoima amerikkalaisia osinkoosakkeita
Capital.com – Täällä voit käydä kauppaa osakkeilla CFD:n kautta, jotka ovat ensisijaisesti päiväkauppiaille.
Libertex – Yksinkertainen kaupankäyntialusta CFD-kaupankäyntiin.

Suosittelemme eToroa, kun sinun on ostettava bitcoinisi koska se on paras kaupankäyntialusta bitcoinin ostamiseen. Prosessi on yksinkertainen ja suoraviivainen, ja voit ostaa bitcoineja luottavaisin mielin.

Opas bitcoinin ostamiseen

Jos aiot ostaa bitcoineja, sinun on tiedettävä muutamia asioita. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka ostaa bitcoineja eTorosta, joka on yksi maailman johtavista sosiaalisen kaupankäynnin alustoista.Jos aiot ostaa bitcoineja, sinun on tiedettävä muutamia asioita. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka ostaa bitcoineja eTorosta, joka on yksi maailman johtavista sosiaalisen kaupankäynnin alustoista.

Alla vaiheittaisen oppaamme avulla voit nähdä, kuinka löydät ja ostat bitcoinisi

Luo tili

Etoro on sosiaalinen kaupankäynti- ja sijoitusalusta, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla rahoitusvälineillä, mukaan lukien osakkeet, Forex, hyödykkeet ja indeksit. Yritys tarjoaa sekä verkkopohjaisen alustan että mobiilisovelluksen, mikä tekee siitä kaikentasoisten kauppiaiden käytettävissä. Kaupankäynnin aloittamiseksi etorossa käyttäjien on ensin luotava tili. Tämä prosessi on yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin.

Tallettaa rahaa

Rahan tallettaminen eToro-tilillesi on helppoa. Voit tehdä sen pankkisiirrolla, luotto-/pankkikortilla tai e-lompakolla.

  1. Kirjaudu sisään eToro-tilillesi ja napsauta hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa kohtaa ”Talleta varat”.
  2. Valitse haluamasi maksutapa ja syötä summa, jonka haluat tallettaa
  3. Napsauta Talleta ja suorita prosessi loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Kun talletuksesi on käsitelty, varat näkyvät tilisi saldossa ja voit aloittaa kaupankäynnin!

Kuinka ostaa bitcoineja

Jos aiot sijoittaa bitcoiniin, etoro on loistava vaihtoehto. Etoron avulla voit ostaa bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja helposti ja turvallisesti. Lisäksi voit käydä kauppaa liikkeellä ollessasi etoron mobiilisovelluksella. Näin ostat bitcoineja etorosta muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

  • Valitse bitcoin saatavilla olevien kryptovaluuttojen luettelosta
  • Syötä ostettavan bitcoinin määrä ja napsauta ”osta”.

Se siitä! Olet onnistuneesti ostanut bitcoineja etorosta. Voit nyt pitää bitcoiniasi etoro-tililläsi tai nostaa sen henkilökohtaiseen lompakkoon.

Huomaa, että bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen arvo voi vaihdella nopeasti. Tämä tarkoittaa, että sijoituksesi arvo voi nousta tai laskea. Sijoita aina vastuullisesti äläkä koskaan riskeeraa enempää kuin sinulla on varaa menettää.

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos aiot ostaa bitcoineja, sinun on tiedettävä muutamia asioita. Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

Miten voin ostaa bitcoineja?

Bitcoineja voi ostaa muutamalla eri tavalla. Voit ostaa niitä käteisellä, luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Mikä on paras tapa ostaa bitcoineja?

Paras tapa ostaa bitcoineja riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Jos etsit mahdollisimman anonyymiä tapaa ostaa bitcoineja, ne kannattaa ostaa käteisellä. Jos haluat ostaa bitcoineja nopeasti, voit ostaa niitä luottokortilla.

Mikä on bitcoinin hinta?

Myös bitcoinien ostamisesta perittävät maksut vaihtelevat käyttämästäsi vaihdosta riippuen. Varmista, että tarkistat maksutaulukon ennen kuin ostat bitcoineja.

Voinko ostaa bitcoineja PayPalilla?

Kyllä, voit ostaa bitcoineja PayPalilla joissakin pörsseissä. Huomaa kuitenkin, että maksut ovat usein palautettavissa, joten tätä menetelmää kannattaa käyttää vain, jos luotat henkilöön, jolta ostat.

Mitä riskejä bitcoinien ostamiseen liittyy?

Kuten mihin tahansa sijoitukseen, myös bitcoinien ostamiseen liittyy riskejä. Bitcoinin hinta on epävakaa ja voi nousta tai laskea nopeasti. Lisäksi bitcoinit ovat digitaalista omaisuutta, ja niihin voi kohdistua kuten varkaus ja petos. Varmista, että teet tutkimusta ennen kuin ostat bitcoineja.