Osta Bitcoin – Paras opas 2022

Jos aiot ostaa bitcoineja, olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä oppaassa opastamme sinua ensimmäisten bitcoinisi ostamiseen tarvittavien vaiheiden läpi. Se voi olla hieman pelottavaa, jos et ole perehtynyt prosessiin, mutta älä huoli, olemme täällä auttamassa.

Paras Bitcoin-osake

 • Coinbase: osta bitcoineja luotto- tai pankkikortilla, pankkitilillä tai muilla maksutavoilla.
 • Kraken: osta bitcoineja euroilla, Yhdysvaltain dollareilla, Kanadan dollareilla, Englannin punnissa ja Japanin jeneillä.
 • Bitstamp: osta bitcoineja luotto- tai pankkikortilla, pankkisiirrolla tai muilla maksutavoilla.

Nämä ovat kuitenkin eniten käytettyjä pörssejä bitcoinin ostamiseen
on monia muita vaihtoehtoja, jotka löytyvät verkosta. Kun etsit vaihtoa, muista aina tarkistaa arvostelut ja vertailla maksuja ennen päätöksen tekemistä.

Jos etsit mistä ostaa bitcoineja, suosittelemme eToroa. Niillä on alhaiset maksut, ilmainen ja helppokäyttöinen alusta, ja voit ostaa luottokortilla. Lisäksi he tarjoavat 24/7 asiakastukea, jos tarvitset apua matkan varrella.

Pääomasi on alttiina riskeille.
Muut maksut ovat voimassa.
Lisätietoja on osoitteessa etoro.com/trading/fees.

luo tili

Etoro on sosiaalinen kaupankäynti- ja sijoitusalusta, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla rahoitusvälineillä, mukaan lukien osakkeet, Forex, hyödykkeet ja indeksit. Yritys tarjoaa sekä verkkopohjaisen alustan että mobiilisovelluksen, mikä tekee siitä kaikentasoisten kauppiaiden käytettävissä. Kaupankäynnin aloittamiseksi etorossa käyttäjien on ensin luotava tili. Tämä prosessi on yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin.

 • Siirry etoron verkkosivustolle ja napsauta ”Rekisteröidy” oikeassa yläkulmassa.
 • Anna henkilötietosi, mukaan lukien nimesi, sähköpostiosoitteesi ja asuinmaasi.
 • Valitse tilillesi käyttäjätunnus ja salasana.
 • Valitse tilisi tyyppi. Vaihtoehtoja on kolme: oikea raha, harjoitustili tai demotili.
 • Jos valitset oikean rahan tilin, sinun on talletettava varoja tilillesi ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin. Minimitalletus on 200 dollaria.
 • Kun olet suorittanut kirjautumisprosessin, voit kirjautua sisään tilillesi ja aloittaa kaupankäynnin.
  Tilin luominen etorossa on nopeaa ja helppoa, ja sen avulla voit aloittaa kaupankäynnin useilla rahoitusvälineillä heti.

Tallettaa rahaa

Rahan tallettaminen eToro-tilillesi on helppoa. Voit tehdä sen pankkisiirrolla, luotto-/pankkikortilla tai e-lompakolla.

 1. Kirjaudu sisään eToro-tilillesi ja napsauta hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa kohtaa ”Talleta varat”.
 2. Valitse haluamasi maksutapa ja syötä summa, jonka haluat tallettaa
 3. Napsauta Talleta ja suorita prosessi loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Kun talletuksesi on käsitelty, varat näkyvät tilisi saldossa ja voit aloittaa kaupankäynnin!

Kuinka ostaa bitcoineja

Jos aiot sijoittaa bitcoiniin, etoro on loistava vaihtoehto. Etoron avulla voit ostaa bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja helposti ja turvallisesti. Lisäksi voit käydä kauppaa liikkeellä ollessasi etoron mobiilisovelluksella. Näin ostat bitcoineja etorosta muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

 • Valitse bitcoin saatavilla olevien kryptovaluuttojen luettelosta
 • Syötä ostettavan bitcoinin määrä ja napsauta ”osta”.

Se siitä! Olet onnistuneesti ostanut bitcoineja etorosta. Voit nyt pitää bitcoiniasi etoro-tililläsi tai nostaa sen henkilökohtaiseen lompakkoon.

Huomaa, että bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen arvo voi vaihdella nopeasti. Tämä tarkoittaa, että sijoituksesi arvo voi nousta tai laskea. Sijoita aina vastuullisesti äläkä koskaan riskeeraa enempää kuin sinulla on varaa menettää.

Pääomasi on alttiina riskeille.
Muut maksut ovat voimassa.
Lisätietoja on osoitteessa etoro.com/trading/fees.

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten voin ostaa bitcoineja?

Voit ostaa bitcoineja useilla eri tavoilla. Voit ostaa niitä pörssin kautta tai suoraan toiselta henkilöltä. On myös pankkiautomaatteja, jotka jakavat bitcoineja fiat-valuuttaa vastaan.

Mitä tarvitsen bitcoinien ostamiseen?

Jotta voit ostaa bitcoineja, tarvitset lompakon, jossa voit säilyttää niitä. Voit luoda lompakon ilmaiseksi eri verkkosivustoilla. Kun sinulla on lompakko, voit ostaa sillä bitcoineja pörssistä tai toiselta henkilöltä.

Miten säilytän bitcoinit?

Bitcoineja säilytetään digitaalisissa lompakoissa. Voit luoda lompakon ilmaiseksi eri verkkosivustoilla. Kun sinulla on lompakko, voit käyttää sitä bitcoinien säilyttämiseen.

Mikä on bitcoin-pörssi?

Bitcoin-pörssi on verkkosivusto, jossa voit ostaa ja myydä bitcoineja. Voit myös käyttää pörssiä bitcoinien säilyttämiseen.